Vo Vranove nad Topľou otvorili kanceláriu prvého kontaktu

21.10.2005 Celý región

Vranov nad Topľou 21. októbra (TASR) - Kanceláriu prvého kontaktu, v ktorej obyvatelia vybavia všetky potrebné záležitosti, otvorili v týchto dňoch v priesto...
Vranov nad Topľou 21. októbra (TASR) - Kanceláriu prvého kontaktu, v ktorej obyvatelia vybavia všetky potrebné záležitosti, otvorili v týchto dňoch v priestoroch Mestského úradu (MsÚ) vo Vranove nad Topľou.

Súčasťou kancelárie je aj centrum sociálneho poradenstva. \"Zámerom tejto kancelárie je čo najviac priblížiť činnosť samosprávy občanom tak, aby svoje úradné záležitosti vybavovali čo najpohodlnejšie, v príjemnom prostredí s ochotou zamestnancov a aby tu dostali všetky informácie, ktoré potrebujú, \" uviedla dnes pre TASR vedúca oddelenia vnútornej správy vranovského MsÚ Gabriela Brandoburová. Dodala, že viacerí obyvatelia, ktorí sa nachádzajú v ťažších životných situáciách, v nej získajú pomoc a komplexné poradenstvo.
Na vytvorenie centra sociálneho poradenstva získala tamojšia samospráva milión korún zo štrukturálnych fondov. \"Je to ďalšia etapa modernizácie, informatizácie MsÚ, tá nasledujúca bude súvisieť s kamerovým systémom, ktorý chceme zaviesť ešte tohto roku a chceme prepojiť budovu MsÚ, v ktorej sídli mestská polícia s centrom mesta, \" povedal primátor Tomáš Lešo. Dodal, že v ďalšej etape zrealizujú elektronizáciu MsÚ.
 

Vyberte región

mark